Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Försvarsslarv fällde Forssa

Annons

- Och nu måste vi hitta på något för att komma igång i matcherna. Det duger inte att som nu låta motståndarna styra som man fick göra, inte mot lag som Brynäs i alla fall, konstaterar tränare Stefan Göras.

Besviken på både spel och inställning under första matchhalvan.

- Halvleken var en katastrof från vår sida. Att vi inte låg under med mer än 0-1 kan vi tacka Stefan Lille i målet för. Han höll oss kvar i matchen, säger Stefan Göras.

Att andra halvlek blev bättre förtar inte oron hos Forssatränaren för den tama inställning laget visat i inledningen av de senaste matcherna.

- Mot Sandviken i premiären var det tvärtom. Då var det högsta fart från start, varför vi inte fortsatt på samma linje har jag ingen förklaring till.

- Helt klart är i alla fall att vi måste försöka hitta någon lösning på problemet, konstaterar Forssatränaren.

Borlängelaget hade annars möjligheter att koppla grepp om matchen, när man efter 1-1-målet fick vind i seglen och äntligen hittade tillbaka till ett eget spel.

Men när ledningsmålet låg i luften som hetast sprang två försvarare ihop vid en hemmakontring i ivern att få bort bollen, som i stället hamnade hos hemmaspelaren Andres Heredia-Toledo.

- Och vi fick 2-1 i baken istället tio minuter före slutet. Målet i sig är inget att snacka om, det kom på ett praktskott, men vi skulle ha kunnat få bort bollen i skedet innan, kommenterar Stefan Göras.

Hemmalagets "spik i kistan" kom på stopptid sedan Forssa i ett sista försök att få till en kvittering skickat fram mycket folk i anfallslinjen och därmed öppnat sig för kontringar.

Förutom Stefan Lilles målvaktsspel ska också Peter Sjödes pigga inhopp under sista halvtimmen läggas till det positiva ur Forssasynvinkel i den här matchen.

- I övrigt kräver jag mer. Killarna måste visa en bättre inställning från start i matcherna, den saken är klar, konstaterar Stefan Göras.

BRYNÄS-FORSSA

3-1 (1-0)

Målen: 1-0 Mark Mattsson, 1-1 Andreas Wallin, 2-1 Andres Heredia-Toledo, 3-1 Wallace Da Silva.

Varningar, Forssa: Nehar Popova (avstängd nästa match).

BJARNE SOLUM

Mer läsning

Annons