Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Forsberg skadad på uppvärmning

Annons

"Foppa" har haft en skada "på överkroppen" som gjort att han missat fyra matcher. Natten till tisdagen var han tillbaka på isen, men det blev aldrig någon speltid i matchen. Pucken, som styrdes av lagkamraten Alexander Rudalov, for rakt upp på hakan på svensken, som fick åka till sjukhuset och sys.

Utan Forsberg fick föll sedan Nashville mot Detroit med 2-5.

Det är möjligt att Forsberg spelar returen mot Detroit, natten mot torsdagen.

I tisdagsnattens NHL-ishockey i övrigt slog Dallas Philadelphia på hemmaplan med 3-2. Mike Modano, assisterande lagkapten i Dallas, passade på att göra sitt 500:e mål i den tredje perioden.

Modano blev med sitt 3-1-mål den andre amerikanen som gjort 500 mål. Den förste var Joe Mullen, som gjorde 502 mål mellan 1979 och 1997.

Michael Nylanders två mål räckte inte när hans New York Rangers förlorade på hemmaplan mot Ottawa. Henrik Lundqvist blev helt ställd när Rangers-backen Marek Malik oturligt styrde in Ottawas segermål i egen bur. Daniel Alfredsson hade en stund tidigare gjort 2-2-målet för Ottawa. Rangers är i och med förlusten två poäng efter Carolina som har den sista slutspelsplatsen i den östra konferensen.

Toronto hemmabesegrade Tampa Bay med 3-2. Mats Sundin satte 3-1-målet i slutet av den andra perioden, hans 388:e mål i Torontos tröja. Därmed är han nu bara ett efter Darryl Sittler som gjort flest mål i Maple Leafs-tröjan.

TT

Mer läsning

Annons