Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förlust för Grängesberg

Annons

- Det måste lossna för oss någon gång, sa Grängestränaren Göran Törnqvist och fortsatte:

- Ta (Anders) Hagbergs lobb i ribban, när målet var tomt, och Peter Janssons chans i slutsekunderna, då han fick sne´träff. Dessutom skulle vi ha haft en frilägesutvisning när Özcan Ötekivikim fälldes.

- Det blev inte ens frispark!

Att Gränges, som spelmässigt höjt sig åtskilligt efter det att Peter Jansson, Leif Ferner, Ola Hagström och Anders Hagberg kommit tillbaka, ännu saknar flyt var Horndals andra mål, som betydde 0-2 ett talande bevis på.

Mitt i ett Grängesanfall (86 minuten) kontrade gästerna genom Karl-Arne Johansson, och Olle Hjort, som stod bakom den första fullträffen och hängde på, hade bara att rulla in bollen bakom en överspelad Rickard Morell i hemmamålet.

Det var två "horndalingar" mot en chanslös Morell.

Snopet, och orättvist då Gränges till stora delar ägt hela andra halvlek.

På stopptid reducerade sedan Mikael Gustavsson.

- Ett tidigt ledningsmål gjorde att vi blev att spela på resultatet, tyckte Horndals ledare Matts Bergström.

Han fortsatte:

- Gränges var dock betydligt bättre nu än i våras. Vilket vi var också var beredda på när "gamlingarna" kommit tillbaka. Personligen tycker jag dock att vi vann rättvist.

Bäst i Horndal, som var ett homogenare lag än Gränges och bland annat anföll med fem man, vilket stundtals skapade rejäl oreda i hemmaförsvaret, var lagkapteten Magnus Sjöström - en strålande bollfördelare på mittfältet.

I Gränges, där de nygamla spelarnas återkomst tillfört laget en ny dimension, bör Leif Ferner än en gång framhållas före övriga.

KG KARLQVIST

Mer läsning

Annons