Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera tunga förare i samma STCC-stall

Annons

Banracingförarna Jan "Flash" Nilsson, Edward Sandström och Richard Göransson har alla vunnit i STCC-serien. Nu går de samman i stallet Flash Engineering - och kör BMW.

- Folk får gärna se oss som ett mästarteam och guldfavoriter. Det här är den största och bästa satsningen jag någonsin gjort. Det är som att sätta ihop ett dreamteam av NHL-spelare, säger "Flash" Nilsson i ett pressmeddelande.

- För mig är det här ett enormt lyft. STCC är så stort i år och ska jag lyckas ta ett hattrick så krävs de absolut bästa förutsättningarna. Med "Flash" får jag rutin, professionell personal och en uppbackning som förhoppningsvis ska vara guld värd, säger Göransson.

Edward Sandström var förra året den snabbaste Volvoföraren i STCC.

- Det här teamet blir grymt starkt tillsammans. När möjligheten dök upp att jobba och köra i Flash Engineering fanns inget att tveka på. Jag ska köra en bil som teamet har mycket testdata på och det passar mig. Jag har oerhört stora förhoppningar på kommande säsong.

Stallet bygger nya lokaler i Karlstad som skräddarsys för racingsatsningen. Teamet har också tecknat avtal med nya stora samarbetspartners.

(TT)

Mer läsning

Annons