Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fint besök på hockeyskolan

Annons

En av höjdpunkterna för de som var med den sista veckan ägde rum i måndags, då hockeyskolan gästades av Ulf Samuelsson och Tommy Westlund.

De var dock inte med på några ispass, utan fick tillbringa tiden med att skriva autografer.

- Det är jätteroligt att vara här och göra ungdomarna glada. Jag minns själv hur glad jag blev som liten när jag fick autografer, sade Ulf Samuelsson.

Det var andra gången som Samuelsson besökte Hedemoras hockeyskola och han har även varit runt på andra hockeyskolor under sommaren. För Tommy Westlund var det dock första gången han var där.

Ungdomarna har varit i farten från åtta på morgonen till åtta på kvällen i stort sett varje dag. Så det var inte konstigt att de flesta var trötta de sista dagarna.

En av deltagarna var Christoffer Larsson. Till vardags är han målvakt i Avesta BK och han trivdes bra under hela veckan. Christoffer var med på hockeyskolan i Hedemora även förra året.

- Ispassen har varit roligast, säger han, men medger att det heller inte var helt fel att få Ulf Samuelssons och Tommy Westlunds autografer.

Christoffer Larssons stora förebild är Dominik Hasek, och önskedrömmen är givetvis att någon gång spela i NHL, men han vet inte riktigt i vilken klubb han helst vill spela i. När det gäller lag på hemmaplan kommer dock svaret utan betänketid:

- Leksand så klart!

JENNY DANIELSSON

Mer läsning

Annons