Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fanny lämnar Ornäs BK?

Annons

u Från mitten av division 1 till toppen av division 2 - så ska Ornäs Fanny Lövgren få mer speltid.

- Hon skulle bli ett fint tillskott, säger Falu BS-tränaren Stefan Ek.

Fanny Lövgren debuterade för Falu BS i helgens genrep inför den höst då laget ska ta upp kampen med Glanshammar om seriesegern i division 2 västra Svealand.

Hon gjorde ett av målen när BS vann borta mot serieledaren i division 3 Uppland, Rimbo, med hela 9-0 (2-0).

- Fanny gjorde en bra match och har även kommit in i gruppen bra. Hon har varit med oss och tränat under veckan och vi kom överens med Ornäs om att vi skulle få använda henne i träningsmatchen. Hon har fått se hur vi fungerar och får nu ta ett beslut själv om hur hon vill göra, säger Stefan Ek.

20-åriga yttermittfältaren-/anfallaren Lövgren kom till Ornäs från Forssa 2002, gjorde ett mål under första säsongen i Norrettan, tre under den andra, men har i vår mest fått sitta på bänken.

- Hon vill ha mer matchtid och det skulle hon få hos oss. Bestämmer hon sig för oss kommer vi att ta konktakt med Ornäs, säger Ek.

Övriga BS-målskyttar mot Rimbo var Linda Csagola (tre), Mia Eriksson (tre), Jessica Rönningen och Tina Heurlin.

- Rimbo stod upp bra i första halvlek, i andra orkade de inte riktigt med vårt högre tempo. Det ser klart godkänt ut, viktigt att få igång målskyttet och se att försvarsspelet, där vi ska förbättra positionsspelet i försvaret och på mittfältet, fungerar, säger tränare Ek.

Höstpremiären sker borta mot Norrstrand på lördag.

Johan vann

u Johan Sandgren, tävlandes för Faluklubben Ruskprickarna, vann Mellansvenska mästerskapet på vattenskidor i helgen. Han vann i disciplinen slalom, där han i finalen klarade tre bojar med en 13 meter lång lina och med en båthastighet på 58 km/h. Tvåan, Bo Sjöström från Sala, klarade två och en halv boj med 14,25 meters lina.

-Det var lite svåråkt eftersom det blåste mycket, men det gick bra ändå och jag är nöjd.

Till veckan ska Johan träna och ladda inför nästa helgs SM i Nora, där cirka 50 personer är anmälda.

-Jag hoppas att jag är en av de tolv personer som går till final på söndagen, men det är tuff konkurrens, avslutar Johan.

MARKUS JOSEFSSON

Mer läsning

Annons