Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Falu FK värvar från Brage

Falu FK förstärker truppen med 19-årige yttern Robin Villman.
Villman tillhörde ifjol Brages tipselitlag, men har den senaste tiden provtränat med division 2-laget.
– Jag tror han kan vara en poängspelare för oss, säger FK-tränaren Tomas Johansson.

Annons

Robin Villman har ända sedan slutet av november tränat med Faluklubben, och har under den perioden visat framfötterna så pass väl att man bestämt sig för att värva honom permanent.

– Det kändes bra från början, men vi ville att han skulle vara med ett tag för att lära känna personen, säger Tomas Johansson.

Villman är en offensiv spelartyp, och Falutränaren räknar med att han kan komma att stå för en del poäng i Falutröjan.

– Han har en väldigt fin vänsterfot, en fot som man skulle kunna få lite poäng ur. Dessutom har han ett naturligt och fint löpsteg, som ser lätt ut. Han är värvad som en offensiv kantspelare, men kan även användas som ytterback.

Om någon av de andra provspelarna – Glen Edman, Amor Layoni och Spejtim Iseni – som just nu tränar med FFK är aktuella för kontraktering är i nuläget oklart.

– Nu ska vi spela cup under helgen, så då får vi se dem lite mer i matchmiljö. Men alla tre är intressanta, annars hade de inte varit med.

Någon annan på gång?

– Vi skulle egentligen vilja ha in någon lite äldre spelare för att balansera upp den ungdomliga entusiasm vi har i laget. I dagsläget tittar vi framför allt på mittbackar, där vi är lite tunna.

Mer läsning

Annons