Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Falu BS bandy måste betala sina hyror

Annons

- Men nu måste de genast börja betala hyrorna, klarar de inte det så faller överenskommelsen. De får inte vänta ett halvår igen med att betala, säger Staffan Mild, ordföran-de i trafik- och fritidsnämnden.

Nämnden hade möte på onsdagen och beslutade att gå med på BS förslag om hur klubben ska bli av med skulder på drygt 269 000 kronor, som uppstått när BS inte betalat hyror på ett halvår.

Eftersom klubben får omkring 70 000 kronor i föreningsbidrag om året så tar det med denna metod fyra år att betala av skulden.

I BS skrivelse finns också förslag på att kommunen ska köpa reklamplats på spelarnas tröjor, den frågan skickar trafik- och fritidsnämnden vidare till kommunstyrelsen.

Frågan om bandygymna-sium som också togs upp skickas till skolnämnden och frågan om ett utbildnings-program där BS medverkar får personalkontoret be-handla.

Bröms spelar JVM i Kanada

uLeksands IF:s Niklas Bröms blir enda daladeltagaren i det svenska U20-lag i ishockey, Juniorkronorna, som i början av augusti ska börja förbereda sig för JVM i Kanada vid nyår.

Bland annat innefattar förberedelserna ett veckoläger i Lake Placid i USA och två fyrnationsturneringar i Finland respektive Ryssland.

Bland reserverna på hemmaplan finns ytterligare två spelare med dalakoppling - Leksands IF:s Mattias Ritola och Björklövens Falubördiga back Alexander Hellström.

RAGNA FAHLANDER

Mer läsning

Annons