Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Engtligen, Borlänge

Annons

- Så jag är nöjd. Jättenöjd, säger tränare Håkan Kornell.

- Kanske skulle vi gjort ytterligare några mål också med tanke på spelövertaget.

Så sant så.

Borlänge dominerade nämligen kraftigt stundtals, spelade ett konsekvent och säkert försvarsspel och när väl laget förlagt spelet till motståndarzonen så var det klasskillnad i både fart och spel.

- Det var piggt i hela gänget. Både i skallar, ben och armar.

- Nu är det bara att hoppas att det håller i sig. Vi har Hille hemma på onsdag och får sedan en omgångs ledighet innan det börjar om med Kumla igen, räknar Kornell fram.

BHF-tränaren ser förhoppningsfullt fram mot fortsättningen hursomhelst.

- Kan vi upprepa den rejäla hockey vi spelade i båda riktningarna i den här matchen även fortsättningsvis finns det anledning se positivt på det som kommer.

- I den här matchen var det ingen som föll ur ramen, alla femmorna höll stilen och Jim Andersson var säkerheten själv mellan stolparna.

Speciellt nöjd var Kornell med tredjelinen med Filip Nilsson, Michael Englund och Erik Möller, som låg bakom fyra av BHF-målen och snurrade friskt med motståndarna stundtals.

- Kanske lite väl mycket ibland. Men vinner man med 7-0 får man väl vara lite överseende med sådant, ler Kornell.

SURAHAMMAR-BORLÄNGE

0-7 (0-2, 0-3, 0-2)

Målen: 0-1 (0.33) Marcus Persson (Daniel Olérs), 0-2 (13.13) Filip Nilsson (Jocke Elfström), 0-3 (22.33) Michael Englund (Filip Nilsson, Erik Möller), 0-4 (28.52) Jocke Elfström (Erik Möller, Michael Englund), 0-5 (37.42) Erik Möller (Michael Englund), 0-6 (57.48) Anders Olsson, 0-7 (58.27) Henrik Westling (Andreas Andersson).

Skott: 17-42.

Utvisningar: S: 9x2, 1x10+ 1 matchstraff. B: 7x2, 1x10+ 1 matchstraff.

BJARNE SOLUM

Mer läsning

Annons