Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En onödigt stor förlust

Annons

- Det var jäkligt roligt, summerade Lundholm, som kom in i 61:a minuten och gjorde mål i den 74:e.

Ett viktigt mål ska tilläggas, eftersom det betydde 3-1 till SFK, när Hedemora hade en bra period och jagade 2-2.

Bara ett par minuter senare hamnade Andreas i fokus igen, då han jagade skottläge i Hedemoras straffområde och fälldes bakifrån. En given straff, som Linus Bohlin säkert satte i mål.

- Jag brukar ju sällan komma över halva planen, så det här var lite ovant, skojade Lundholm om sina offensiva eskapader på Herosvallen.

Han har lovat SFK:s tränarpar, Magnus Edberg och Magnus Barkskog, att ställa upp så mycket han hinner för jobb och familj.

- SFK har ett bra lag och en bred trupp för att vara i division 5, tillade Andreas, som har både rutin och energi att tillföra sitt nya lag.

SFK vann klart över Hedemora, men sett till matchbilden var siffrorna för stora.

- Vi malde ned dom, tyckte tränare Barkskog och än en gång visade SFK-arna att man är starka mot slutet.

Försvarsspelet fortsätter att vara lagets styrka. Bara tre mål insläppta på hela vårsäsongen och det som man släppte till i går var en straffretur.

Matchen saknade riktig karaktär och det bjöds inte mycket till spel på den mjuka mattan. Det var mycket felpass och chansbollar utan adress.

- Det kändes lite slumpartat och 4-1 speglar inte matchen, kommenterade Hedemoratränaren Erik Andersson, som för sin del gav inhopparen Pirre Stenmalm ett plus i kanten.

SFK fortsätter vinna och är uppenbarligen svårslaget. Inga glansfulla individuella insatser i går heller men ett hyfsat dagsverke av laget SFK.

Redan på söndag är det för övrigt dags igen på Herosvallen, då bottenlaget Gustafs är motståndare.

SMEDJEBACKEN-HEDEMORA

4-1 (1-1)

Målen: 0-1 Oskar Hansson (straff), 1-1 Linus Bohlin, 2-1 Andreas Rydgren, 3-1 Andreas Lundholm, 4-1 Linus Bohlin (straff).

Domare: Mikael Lindfors, Avesta.

Publik: cirka 50.

TORBJÖRN SVENSSON

Mer läsning

Annons