Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elitserien hägrar för DBS

/
  • Laddade. Domnarvets BS är ett gäng glada bowlare. Efter söndagens kvalmatch för Elitserien mot Nobel, kan glädjen vara ändå mer tilltagen. Låt oss hoppas det.

Annons

Inför helgens och säsongens viktigaste match, laddade spelarna i går kväll upp med att avverka ett klubbmästerskap i Maserhallen.

- Vi skulle ha spelat KM innan, men det har inte blivit av, då vi hela tiden avancerat i kvalspelet, säger Tomas Zetterström och skrattar gott.

Förhoppningsvis skrattar han lika gott efter söndagens drabbning.

- Vi är jämngoda med Nobel. Förvisso vann de i seriespelet, men då var inte Tommy Törnblom och för all del även jag inte med i laget, fortsätter Tomas.

Då kan vi räkna med att du och Tommy blir tungan på vågen den här gången?

- Absolut. Chanserna ökar och att vi spelar på neutral plan är också bra. Detta då de flesta lag oftast har stark fördel av hemmaplan.

Hur går det då på söndag, Tomas?

- Det skulle definitivt inte skada om vi gick upp. Når vi elitserien lär det ge ett uppsving för bowlingen i sta´n och det vore roligt, understryker Tomas.

Matchen spelas i Bellevue-hallen i Västerås. Bäst i två matcher gäller och vid ett oavgjort matchresultat, följer en avgörande skiljematch.

- Vi har en bra chans, tipsar DBS nestor, Tomas Zetterström.

Mer läsning

Annons