Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter matchen startade ordkriget

Annons

"Dalarnas innebandystoltheter hade också sin klubbdirektör i båset som ägnade stora delar av matchen åt att häckla motståndare och högljutt skälla på domarna. Svagt!"

Men Schultz tillbakavisar kritiken.

- Jag har vare sig skällt högljutt på domarna eller häcklat några motståndare, säger Schultz.

Enligt klubbbdirektören som gjorde ett tillfälligt inhopp som assisterande coach hände följande:

- Jag hade ett samtal med domarna i pausen mellan period två och tre men skällde verkligen inte högljutt utan sa bara att vi efter att ha åkt 60 mil var besvikna, att vi ville ha en fair chans.

- Dessutom hade jag en ordväxling med en åskådare som från en meters håll lutade sig in i vårt bås och högljutt hånade Hannes Öhman. Så gör man bara inte.

Både Schultz och Mika Packalén kallar det storm i ett vattenglas.

- Hade jag bara varit assisterande coach hade de nog inte skrivit något. Men nu är det klubbdirektören Schultz de skjuter in sig på.

Coachen Mika Packalén är ännu hårdare i sin kritik av det verbala påhoppet än Robert Schultz:

- Det här visar en osportslig sida hos serieledarna som jag inte trodde fanns och som inte skulle behöva finnas. Men Jönköping som tidigare varit känt för att kanske ha en lite för snäll attityd vill väl tuffa till den, säger Mika.

- Men jag tycker inte man ska kasta sten i glashus. Om de själva varit felrfria hade jag förstått bättre. Det som hände i Jönköping var inte värre eller annorlunda än det som händer i varje match, säger Packalén.

Däremot har han inte upplevt liknande påhopp på en officiell hemsida tidigare.

- Nej, och det hoppas jag vi slipper också. Detta var som sagt ett lågvattenmärke, så lågt att jag inte trodde det fanns.

HANS DAHL

Mer läsning

Annons