Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Edberg säger nej till LFK

Annons

Det blir ingen tränarcomeback för Magnus Edberg (bilden) i Ludvika FK.

Med nytt jobb, en sambo som också börjat jobba igen samt två små barn där hemma ansåg Edberg att tiden inte skulle räcka till för ett tränarengagemang i division 3-klubben LFK.

- Jo, så är det. Med träning fem dagar i veckan tar det en hel del tid och jag insåg att det skulle bli svårt att få det att fungera med jobb och familj, bekräftar Edberg.

Efter några dagars funderade har han lämnat det beskedet till sin gamla klubb och enligt ordföranden Peter Björk letar man nu andra lösningar:

- Vi hade inte låst fast oss vid Magnus utan har också andra kontakter. I helgen pratade jag med en tränare som kan vara tänkbar.

På spelarsidan har det inte hänt något speciellt. När LFK börjar träna i fotbollshallen i Grängesberg om några veckor räknar Björk med att man ska ha med några inbjudna spelare från grannklubbarna.

När det gäller Magnus Edberg pekar det mesta på att han blir kvar som tränare i Smedjebackens FK.

- Jag ska diskutera vidare med klubben på ett styrelsemöte i kväll (läs måndag) och ska jag fortsätta måste jag nog få mer stöttning, säger han.

Juniorpar dubbeltvåa

u La Danzers-juniorerna Tobias Nordahl och Johanna Jansson tog andraplatser i både bugg och boogie woogie i "Ulricabuggen" i Ulricehamn, en rankingtävling med deltagare från 55 föreningar.

Resultat: Boogie woogie, junior int: 1) Dennis Andersson-Madelene Andersson, Enköping, 2) Tobias Nordahl-Johanna Jansson, La Danzers.

Lindy hop, junior int: 1) Richard Alberthsson Jensen-Caroline Morell, Hammarö, 7) Sonny Hamberg-Ida Sander, La Danzers.

Bugg, junior B: 1) Kristofer Larsson-Elina Ollila, Eskilstuna, 4) Marcus Rosendahl-Hanna Nordahl, La Danzers.

Bugg, junior A: 1) Martin Larsson-Nathalie Albrigthsen, Motala, 2) Tobias Nordahl-Johanna Jansson, La Danzers.

Bugg, vuxna A: 1) Robert Jonsson-Sofie Stangmo, Stockholm, 3) Emil Eriksson-Terese Ohlsson, Sävsjö/La Danzers.

TORBJÖRN SVENSSON

Mer läsning

Annons