Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dyr prislapp på Nilsson

Annons

Tidningen har tidigare avslöjat att Klubbar från de högsta ligorna i Frankrike, Spanien och Italien har varit intresserade av att köpa loss den före detta Bragespelaren från Heerenveen.

Lasse Nilsson, som egentligen har två år kvar på kontraktet med den Holländska klubben, har sagt att han vill ha en ny utmaning. Men trots att transferfönstret är öppet har det inte blivit någon affär.

Under onsdagen berättade han för Fotbollskanalen.se att Heervenveen vill ha ordentligt betalt och att detta pris avskräckt de intresserade klubbarna. Han känner också till vilka summor det handlar om men ville inte kommentera det närmare.

25-åringen har gjort en bra säsong i Holland. Han har både gjort många mål och spelat fram till den före detta Malmöspelaren Afonso Alves.

Till Fotbollskanalen.se säger han sig trivas i klubben men hoppas ändå på en lösning innan Transferfönstret stänger om några veckor.

I nuläget uppges några klubbar från Frankrike och Spanien ligga närmast en affär. Återstår att se om de anser priser vara överkomligt.

Mer läsning

Annons