Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dubbel för Daniel

Annons

En dubbelseger i S60 Challenge, där man vänder på de åtta främsta. Låter för många som en omöjlighet. För Daniel Haglöf bara som en utmaning. Ett berg att besegra.

- Det ska väl inte gå egentligen, men det gick och jag kan inte annat än att njuta av det här nu, säger Haglöf när han står nedanför prispallen med två segergransar runt halsen, en halvfull pommac mellan fötterna och två pokaler modell störst i varsin hand.

Haglöf gjorde ett strålande race, särskilt med tanke på att andra förara klev fram och presterade sitt yttersta. Marcus Ekström till exempel som stod i pole position, gjorde en mycket bra start och slutade tvåa. Det var första gången på prispallen för Ekström.

- Det känns jättebra, synd bara att det inte blev den översta platsen, säger han och fortsätter:

- Men jag är jättenöjd och gjorde ett bra race, jag fick en bra start och det var synd att det blev saftey car på några varv så att de bakom kunde knappa in luckan.

Även Jens Hellström gjorde ett fantasiskt race och då särskilt i starten.

Han startade från fyra var snabbt upp på en andraplats och slutade till sist trea. Därmed fick han också kliva upp på pallen för första gången i S60 Challenge. En pall som bestod av tre mycket lyckliga förare.

Daniel Haglöf kammade hem full pott så när som på en poäng för snabbaste varv som gick till Jimmy Johansson.

Mer läsning

Annons