Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Domnarvet tvåa i sin egen cup

Annons

IBK Alba från Sandviken och Årsta IK blev slutsegrare i de två klasser av Intersport Cup i innebandy (i regi av IF Domnarvet) som slutspelades den gångna helgen i Maserhhallen.

Finalmotståndare var Gustavsbergslaget Ösbydalen respektive arrangörsklubbens eget duktiga P91-lag, som dessförinnan i semifinalen besegrat lokalkonkurrenten Kvarnsveden IBC med klara 4-0.

Både Ösbydalen och Domnarvet bjöd bra motstånd i respektive final men på det stora hela var det tå välförtjänta segrare som kunde koras när det hela var över.

6-4 (5-3) blev Albas segersiffror i P92-finalen, sedan laget ryckt ifrån i inledningen och sedan, trots en hel del utvisningar under slutperioden, ändå lyckades freda sig på ett både bra och tappert sätt.

I P91-finalen var Domnarvetkillarna inte riktigt vakna i inledningen, vilket utmynnade i ett underläge med 0-3, vilket man sedan inte lyckades hämta in trots en rejäl uppryckning resten av matchen.

En tröst för förlusten var förstås att laget innehöll turneringens både bästa back (Sebastian Arvidsson) och bästa forward (Torbjörn Hansson) enligt tävlingsjuryn.

Turneringens bästa målvakt var William Svedström, Årsta, bäste back: Sebastian Arvidsson, Domnarvet, bäste forward: Torbjörn Hansson, Domnarvet.

BJARNE SOLUM

Mer läsning

Annons