Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det var ingen höjdare, ÖIS

Annons

Visst var det en "så´n där dag" för Östansbo. En dag när hemmalaget tryckte på och tryckte på, men inte hade vare sig den rätta turen eller skärpan samtidigt som Krylbo sylvasst satte sina enda riktigt vassa chanser.

Båda Krylbomålen gjordes av Jimmy Stenfeldt, som var glad som en speleman efter matchen.

- Otroligt skönt. Östansbo borta var definitivt inte en sådan match som var viktig för oss att ta poäng i, sade Jimmy, som faktiskt gjorde två mål även i hemmamatchen mot Östansbo - men då föll Krylbo med 2-9!

- Den stora skillnaden nu mot då är att vi är bättre tränade. Nyligen tränade vi två pass om dagen i sex dagar och spelade då också fyra träningsmatcher.

- Visst fick vi slå ifrån oss mycket i dag, men det märktes att vi orkade stå emot bättre än senast vi mötte Östansbo.

Något som även Tommy Medén höll med om.

- Att Krylbo vann var väl inte rättvist men de gjorde verkligen ett jättebra jobb försvarsmässigt.

Medén kunde förstås inte vara nöjd, men samtidigt kände han att det inte gick att göra så mycket åt situationen. Han och assisterande tränaren Stefan "Lillis" Jonasson justerade laguppställningen på alla möjliga sätt, men det ville sig bara inte.

En gigant hade ÖIS som vanligt i Anders Stenström, men han kunde ju bara spela på en plats i taget. Mest spelade han på topp men stundtals också på innermittfältet och Anders var bra hela tiden, men det var till ingen nytta resultatmässigt.

Vad som främst brast i Östansbo var - spelet. I avsaknad av skadade trion Johan Hedberg, Jonas Carlsson och Jens Karlsson byggde anfallsförsöken, främst i första halvlek, på långa "lycka till"-bollar.

Efter paus fick dock Östansbo till ett tungt tryck, men Krylbos målvakt Johan Hagelin stod pall på ett imponerande sätt.

Utöver nämnda Hagelin och Stenfeldt ska extra beröm i Krylbo också gå till hårt arbetande duon Andreas Andersson (back) och Georgius Nielsen (mittfältare) samt till säkre liberon Stefan Lilja.

Östansbo? Tja, hårt jobb överlag men ...

- Nej, det är bara att ta nya tag. Så här är fotboll ibland, konstaterade Tommy Medén innan han gick in i omklädningsrummet för att trösta sina besvikna spelare.

ÖSTANSBO-KRYLBO

1-2 (1-2)

Målen: 0-1 (23) Jimmy Stenfeldt, 0-2 (29) Jimmy Stenfeldt, 1-2 (44) Anders Stenström.

Domare: Johan Andreen, Falun.

Publik: cirka 150.

HENRIK SCHMIDT

Mer läsning

Annons