Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De lämnar Brage?

Annons

- Jag ser också lika stora problem när det gäller Fredrik Jansson, som vad jag hört är intressant för både Örebro SK och Degerfors.

- Likadant med Daniel Karlsson, som för att stanna måste komplettera fotbollspelandet med ett jobb. Och sådana växer inte på träd precis, konstaterar Nilsson, som nästa vecka kommer att ha sittningar med var och en i årets trupp för att få en bild av vartåt det lutar.

- Det är viktigt att vi har någon eller några kvar av de lite äldre i truppen i den nysatsning på yngre killar som vi har som mål.

- Men i dagsläget kan jag inte säga hur det blir.

Av de mer rutinerade ska sägas att såväl Gerhard Andersson som Fredrik Bengtsson och Jimmy Rajala avvaktar med att ta beslut.

- Just nu har jag semester från fotbollen, så jag väntar med att bestämma mig till dess jag ser vad det kommer att handla om när det gäller tränare och trupp.

- Även om jag tycker fotboll fortfarande är kul så kräver det ju sin tid om man vill vara med på en högre nivå. Vi får se hur det blir, säger Bengtsson.

Kommentar, Thomas?

- Ingen har i alla fall stängt dörren. Vi får se hur det ser ut när vi pratats vid under nästa vecka, i dagsläget kan jag inte ge något definitivt besked alls när det gäller de här killarna.

- Helst vill vi ju ha dem kvar. Men vi har också förståelse för att det i vissa fall kan bli väldigt svårt att få dem att stanna.

När det gäller tränarfrågan kan noteras att Lasse Ericsson från Mora är det hetaste tipset i dagsläget.

- Ingenting är klart. Men Lasse är kvar på listan kan jag väl säga, kommenterar Nilsson.

På måndag samlas truppen för ett första gemensamt pass efter det olycksaliga serieslutet mot Öster.

Med Janne Mian vid rodret ska sägas.

BJARNE SOLUM

Mer läsning

Annons