Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dan Hjelm slipper avstängning

Annons

Det var i träningsmatchen mot Villa som Hjelm ådrog sig grovt matchstraff efter att han slängt käft med både domaren och Villa-spelare.

- Jag reagerade kraftigt efter att jag fått en smäll i ansiktet och vem skulle inte gjort det? Grejen jag gjorde var inte så farlig, även om jag kunde gjort ett annat ordval, konstaterar Danne och fortsätter:

- Men det viktigaste var att jag inte fick någon avstängning över seriestarten.

Seriepremiären är fortfarande några veckor bort och i eftermiddag åker Falu BS till Rocklunda för träningsmatch mot VSK.

En match där en spelsugen Dan Hjelm alltså kan spela.

- Jag känner mig bra i kroppen och har också fått vara skadefri en längre tid. Jag är fortfarande lika hungrig och motiverad som tidigare, säger 35-åringen.

Danne som just inlett sin tredje sejour i Falu BS tror mycket på laget, även om han inte tycker att man ska vänta sig något stordåd av laget.

- Vi ska komma ihåg att vi har väldigt många nya spelare, så det kommer att ta en viss tid att spela ihop laget. Dessutom har vi två unga killar, 18-årige Micke Olsson och 16-årige Tomas Hellberg, som måste få tid att komma in i spelet.

Vilka krav är realistiska att ha på laget?

- Det är svårt att säga. Edsbyn, Sandviken och Hammarby är nog svåra att rå på i långa loppet, men visst ska vi vara med och fajtas om den fjärde elitserieplatsen, säger Danne.

THOMAS LIND

Mer läsning

Annons