Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

BS-veteraner till Karlsby&#39n?

Annons

I fredags skrev liberon Joakim Folkesson på för en ny säsong i Falu BS.

Men att få de andra BS-veteranerna att göra samma sak är svårare för klubbdirektör Anders Berglund.

- Vi har lyssnat på varandras önskemål och ligger, som jag ser det, ganska nära en lösning. Vi ska sätta oss ner och diskutera, det gäller att få till det bara. Jag är hoppfull att de ska skriva på allihopa, säger han.

Det handlar om Mattias Andersson, Tomas Jansson, Johan Kruse och Kenneth Spångberg.

Jörgen Momqvist är inte lika aktuell sedan han tackat nej till ett BS-förslag.

- Men jag ska ta ett snack till med honom, säger Anders Berglund.

För den Falubaserade kvartett som Berglund hoppas på finns dock alternativ till Falu BS.

Mattias Andersson:

- Jag ska spela bandy någonstans. Om det sedan blir i Falu BS eller Karlsbyheden får vi se. Jag pratar med Karlsbyheden och har inte bestämt mig än.

Tomas Jansson:

- Karlsbyheden ringde direrkt när jag skulle sluta. Nu har jag inte hört något från klubben på ett tag, men det låter intressant. Någonting måste jag ju ha att göra och bandy är det roligaste jag vet.

Johan Kruse:

- Jag har också tänkt på Karlsbyheden. Det går att vara väldigt seriös i division 1. Men med tanke på att jag har tjejen i Stockholm så känns det som om jag, om det blir division 1, drar någon annanstans.

Kenneth Spångberg:

- Jag tänkte både på Borlänge och Karlsbyheden när de kvalade till division 1, men när ingen av dem sedan klarade det blev det inte aktuellt. I tvåan spelar jag inte, då lägger jag hellre av. Men nu när Karlsby'n bestämde sig för division 1 blev det intressant igen.

I Falu BS ser man dock inte Karlsbyheden som ett hot.

- Jag ser det som en tillgång. Skulle de här spelarna välja Karlsbyheden finns de ju i närheten. Och jag ska träffa Karlsbyheden nästa vecka för att diskutera ett farmaravtal, säger klubbdirektör Berglund.

MARKUS JOSEFSSON

Mer läsning

Annons