Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brage tog hand om taktpinnen

Annons

Brages fotbollsherrar avslutade på bästa sätt innan man drar söderut till träningslägret i katalanska Barcelona under denna vecka.

Det blev en gedigen 3-0-seger under lördagen mot division 3-laget Örebro Ungdom i Närkemetropolen.

- Jag är glad att det blev seger och vi jobbar bra hela matchen. Men jag tycker att vi kan ännu bättre, speciellt i andra halvlek när vi tappade lite av vår fina intensitet, säger Brages tränare Lasse Ericson.

Dalalaget tog redan i matchinledningen tag i taktpinnen. Ett bra passningsspel och ett giftigt anfallsspel präglade laget på konstgräset i Örebro. I 15:e minuten kunde Brage ta ledningen med 1-0. Och en kvart senare fortsatte de grönvita att visa sin styrka i Örebros straff-område.

Efter en hörna lämnade Örebromålvakten en retur som Jesper Lundin kunde utnyttja och utöka Brages ledning.

Örebroarna försökte lyfta spelet efter paus och de lyckas till viss del. Men några större farligheter var inte att tala om. Brage agerade stabilt, trots att laget blev en aning stilla-stående efter sitt 3-0-mål. Dalalagets tredje mål skapades tack vare ett fint förarbete av Niclas Olausson, som hittade Kristoffer Melin med en genomtänkt passning. Och Kristoffer kunde kyligt lyfta bollen i mål och fastställa slutresultatet.

ÖREBRO UNGDOM-BRAGE

0-3 (0-2)

Målen: 0-1(15) Niclas Olausson, 0-2 (30) Jesper Lundin, 0-3 (55) Kristoffer Melin.

PETER SVENSSON

Mer läsning

Annons