Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brage mot "Gurra"

Annons

- En match har jag gjort, mot Västerås SK. Den vann vi med 2-0 och ska jag vara ärlig så hade jag inte så mycket att bestyra då.

- Men trots allt hade jag hela tiden känslan av att jag, trots minimal matchträning under våren, mer och mer kommit in i det hela, säger Gerhard, som inte känner så där värst många i dagens Bragetrupp.

- Några är väl kvar, men en stor del har jag aldrig träffat, medger han.

Lite speciellt är det ändå för "Gurra" att stå på motståndarsidan när Brage är ena parten på planen.

- Det hade förstås varit en annan känsla om de gamla polarna varit kvar. Men det ska bli kul i alla fall. Jag hoppas att jag får en del att göra också, all träning jag kan få är nyttig inför fortsättningen, vill han ha sagt.

Kommit in i gänget i Gävle har han, "Gurra".

- Ett härligt gäng är det och några problem att bli en i gänget har det inte varit. Jag trivs jättebra och snart ska vi flytta hit hela familjen, berättar han.

Brage mönstrar hela sin A-trupp förutom Olof Flygare, som ännu inte är kurant.

De tipselitspelare som fanns med mot Ludvika FK i torsdags får dock stanna hemma och som helhet ser truppen ut så här inför dagens match, som spelas på konstgräset på Träffen i Gävle: Magnus Helin, Per Fahlman, Björn Jonasson, Mikael Karlsson, Marcos Villarroel, Johan Persson, Alexander Ekblad, Jonatan Lundevall, Martin Eriksson, Mattias Johansson, Seyhmus Abic, Colo Halit, Niclas Olausson, Mattias Pettersson, Kristoffer Englund, Johan Mattsson, Jörgen Sundström, Mats Theander, Kristoffer Melin och Peter Nilsson.

BJARNE SOLUM

Mer läsning

Annons