Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brage jagar vidare

Annons

Michel Nok är en rutinerad mittback, som de sex senaste säsongerna spelat för De Graafschap, i den holländska förstaligan. Totalt har han gjort 144 matcher där.

- Vi har ännu inte sett honom live, men efter vad vi har fått reda på, så verkar det intressant, menar Persson och tillägger.

- Under en kortare period har vi haft ungefär 100 namn som vi kollat upp, varav ett par har varit intressanta, däribland Michel Nok. Spelarmarknaden idag är väldigt hård.

Holländaren får som sagt tre dagar på sig att visa vad han går för.

- Ser vi att han är en klasspelare och tillför något, så kommer vi självklart att vilja skriva kontrakt med honom. Men han måste vilja själv också. Inte bara fotbollsmässigt sett, även den sociala biten måste stämma någorlunda, poängterar Bo Persson.

Brage siktar som sagt först och främst på att stärka defensiven.

- Det är där vi har sett att det måste förstärkas. Men vi har även tittat på ett komplement till Gerhard (Andersson).

Brage har inte mycket tid kvar om man vill förstärka truppen med utländska spelare. Deadlinen är 15 augusti.

- Det stämmer. Och det ska verkligen bli intressant att se om Michel håller måttet. Men vi har goda förhoppningar om att han ska göra det, medger Bosse.

Det finns ingen möjlighet, om Brage nu bestämmer sig för att skriva kontrakt med honom, att Michel kan spela i helgens match mot Ängelholm.

- Det är omöjligt. Men skriver vi kontrakt redan idag, om det nu vill sig så väl, så får han spela mot Gefle nästa onsdag. Annars så blir han spelklar när vi möter Trelleborg nästa helg.

Återstår att se om det blir något holländskt inslag i Bragetröjan framöver...

ANDERS GRANLUND

Mer läsning

Annons