Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brage har ingen planer på att värva

Annons

- Det är första juli som gäller. Före det får man inte värva enligt reglerna. Och då får vi ju ett nyförvärv i Mattias Östberg, säger Brages vd Bo Persson.

Det återstår fyra matcher före det och Bosse vet vad som gäller.

- Vi ska rannsaka oss själva, i klubbledningen och på spelarsidan. Det är kanske ingen paniksituation vi befinner oss i men det är ett prekärt läge. Men samtidigt är det bara tio poäng till toppen och vi har lite is i magen och tror på de spelare och ledare som finns i truppen nu.

Bragetränaren Sergej Prigoda uttryckte sin besvikelse i gårdagens tidning med att säga att "under mina år som tränare i Brage har jag aldrig haft ett lag som agerat så viljelöst och oengagerat som i andra halvlek".

Bo Persson var i Södertälje och såg matchen.

- Det såg inte bra ut. Men trots allt tycker jag inte vi spelar så dåligt. Vi har inte varit riktigt utspelade en enda gång. Matchavgörandet i söndags var när Fredrik Bengtsson missade straffen, hade han satt den kanske det hade blivit en helt annan match, och så har det varit flera gånger.

- Vi har inte den rätta skärpan, det rätta självförtroendet eller den rätta inställningen i just de lägena. Det är inte bara otur, vi vet att det har varit problem med koncentrationen, men det brukar jämna ut sig. Vi ska fortsätta jobba på det här.

RONNIE CARLSSON

Mer läsning

Annons