Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bottennapp av Gustafs

Annons

Det blev ingen bra division 2-match. Efteråt var Gustafs tränare Per Lindstedt missnöjd med sina spelare, som inte bjöd upp till kamp ordentligt.

- Det är tråkigt att se när spelarna inte ger 100 procent, säger han.

Trots allt var det hemmalaget som började matchen bäst med ett litet spelövertag i första halvlek. Men när inte bollen ville in i motståndarnas mål hamnade den i det egna istället. Precis innan halvtid tog Triangeln ledningen med 1-0 efter slarv i hemmaförsvaret.

- Vi förlorar två motlägg och de får göra ett ganska billigt mål, förklarar Lindstedt.

Gästernas ledningsmål måste ha varit psykologiskt knäckande för Gustafsdamerna, som inte alls kom upp i sin normala kapacitet efter paus.

Spelet var jämnt, men i de chanser som skapades kändes bortalaget farligare. Eskilstunalaget hade flera bra chanser och ungefär 20 minuter in i andra halvlek kunde Malin Olson, i misstänkt offsideläge, sätta spiken i kistan, 0-2 och ridå för Gustafs.

Till råga på allt elände blev tränare Lindstedt med en kvart kvar att spela bortvisad från Gustafsbänken sedan han klagat på domare Alicia Svenssons insats.

- Det enda jag sade var att hon gav för många gula kort och blåste sönder spelet, säger han uppgivet.

Bäst på planen var Triangelns inhoppare på högerkanten, Sara Fröjdfeldt. Gustafsförsvaret hade stora problem med hennes kvicka löpningar och fina inlägg.

I hemmalaget förtjänar Hanna Grundström beröm i försvaret. Helena Sjögren på mittfältet skapade de flesta lägena, men kunde aldrig riktigt få dit bollen bakom Gabriela Eriksson i bortamålet.

GUSTAFS GOIF-TRIANGELN

0-2 (0-1)

Målen: 0-1 Sophia Hagstrand, 0-2 Malin Olson.

Domare: Alicia Westman, Grycksbo.

Publik: cirka 50.

NILS HOLMQVIST

Mer läsning

Annons