Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Borlängetruppen tar form

Annons

Fem spelare från laget den gångna säsongen är nu kontrakterade för nästa säsong i den blåvita dressen.

-Vi är nära att få helt klart med en huvudtränare för klubben, berättar sportchefen Mats "Horndal" Johansson, som dock är nöjd att fem bra spelare från ifjol är klara för nästa säsong.

För närvarande är fem backar kontrakterade för Borlängelaget och på forwardssidan är åtta kontrakterade.

-På backsidan vill jag ha åtta backar i laget, så där fortsätter vi att arbeta på en lösning. Likadant är det på forwardssidan. Där vill jag ha 12 forwards till nästa säsong, berättar "Horndal".

Den 24 april inleder Borlänge Hockey sin barmarksträning för nästa säsong och hela uppbyggnadsträningen lär pågå en bit efter midsommar.

Målsättningen, berättar "Horndal", är att fram till starten på barmarksträningen, ha klart med tränarfrågan och att så många spelare som möjligt har kontrakt med klubben.

Följande fem spelare har nyligen kontrakterats för Borlänge Hockey: Gustaf Sjönneby, center, 2 års kontrakt, Michael Englund, ytterforward/center, 1 år, Andreas Carlsson, ytterforward, 1 år, Henrik Westling, back, 2 år, och Emil Johansson, back, 2 år. Dessutom flyttas forwarden Viktor Sundberg upp från juniorleden till A-truppen under kommande säsong.

PETER SVENSSON

Mer läsning

Annons