Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bogg och Höglund hjälper Mora IK:s J20-lag

När det krisar i Mora IK:s J20-lag, då kallar man in två veteraner. Håkan Bogg och Bengt Höglund blir båda nya assisterande i klubbens äldsta juniorlag.
– Det här ska bli jättekul, säger Håkan.

Annons

När Göran Tärnlund för en vecka sedan plockades upp i A-laget uppstod en vakans i J20. Klubbdirektören Peter Hermodsson har jobbat för att hitta en lösning och kunde presentera den på torsdagen.

– Det känns jättebra att vi kan få in en gammal trotjänare och ta vara på hans kunskaper, säger Peter då Boggs comeback i klubben kommer på tal.

Bengt Höglund har hjälpt klubben under hösten. Nu blir forne MIK-målvakten och Håkan Bogg assisterande till Tobias Olofsson.

– Tobias var ju assisterande till Tärnlund, så det föll sig naturligt att han som redan känner killarna tar huvudansvaret, menar Håkan.

– Jag fick förfrågan om jag ville vara med och det lät jätteroligt, inte minst med tanke på de intressanta visioner och mål som Peter (Hermodsson) presenterade för mig.

– Det händer mycket i klubben och det är en bra tid att komma in i föreningen igen, säger han som gått under smeknamnet Mr Mora.

Mer läsning

Annons