Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Betydligt bättre än i söndags

Annons

- Resultatrapporteringen fungerade inte speciellt bra här. Arrangörerna hänvisade till att resultaten kommer på internet. Men inte vilken dag, sa Jenny när hon försökte hitta sina tider sent i går kväll.

- Men känslan var i alla fall riktigt bra, sa Jenny som blev trea på 100 meter häck efter jamaicanskan Andrea Bliss och amerikanskan Welsh.

- Den preliminära segertiden var 13,20 och det var ganska jämnt mellan oss tre. Det är väl ungefär vad jag vet, sa Jenny som även passade på att efteranmäla sig och springa 200 meter i ett B-heat.

- Där blev jag tvåa. Men jag tog det mest som ett träningspass. Och det var kanske tur, säger Jenny som ska springa 200 meter i den stora galan i Sheffield på söndag får höra vilket motstånd som väntar där.

- Jösses, det är ju rena världseliten och så lilla jag. Nu måste jag börja ladda mentalt så jag inte kommer ut och ser ut som en lantis i det där sällskapet.

Mest namnkunniga: Amerikanskorna Sanya Richards och årets världsetta på distansen Allyson Felix.

Jenny har gjort 23,78 som bäst den här säsongen, Felix 22,18.

Efter tävlingen i England blir det dock helsvenskt i uppladdningen inför VM: Götagalan, DN-galan och SM.

- Dessutom ska jag försöka hinna med en tävling i Göteborg också.

Det är Göteborg GP som går den 1 augusti, säger Jenny som hinner med en hel dag hemma i Falun innan hon flyger vidare till det engelska helgäventyret.

- Jag måste hem och packa om väskan, säger hon med ett leende.

Hem och träffa familjen förstås. Och inte minst hunden Nino som snart får se matte lite mer än de senaste veckorna.

Mer läsning

Annons