Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bara en semifinal spelades

Annons

I går skulle semifinalerna i junior-DM på både dam- och herrsidan avgjorts.

Av fyra matcher spelades en...

Avestas herrjuniorer slog ut Forssa efter en heroisk insats.

Vid ställningen 1-1, med knappt tio minuter kvar att spela, drabbades Avesta av sin andra utvisning i matchen. Med två man mindre på banan lyckades gästerna ändå avgöra under ordinarie tid.

- Förbaskat kul att se killarnas inställning. Jag trodde vi skulle rasa ihop - men Forssa fortsatte med sin fyrbackslinje och vi tog chansen när vi fick den, säger Avestatränaren Håkan Jansson överlyckligt.

Sonen Jimmy blev matchhjälte och nu hoppas Håkan på ett möte med storebror.

- Det är så vi kallar Brage. Det är alltid kul att slå dem. Vi kommer ha två spelare avstängda efter utvisningarna i dag, men vi har en bred trupp så vi har chansen.

Kvarnsveden och Brage möts i den andra semifinalen på onsdag.

På damsidan sköt Kvarnsveden upp sin match mot Falu BS till torsdag nästa vecka. Färnäs ville också skjuta upp sin match mot Mora, förbundet godkände flyttat speldatum, men Mora vägrade.

- Vi hade precis kommit hem från en cup i Göteborg och ville ha några vilodagar till. Men Mora vägrade. Jag ger hellre segern till dem än att ställa upp med ett gäng sargade 15-16-åringar som inte kan göra sig någon rättvisa, säger en grymt besviken Peter Mickelsson, tränare för Färnäs.

RONNIE CARLSSON

Mer läsning

Annons