Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Årsfinal på Rättvik

Annons

Rättvikstravet är på annandag jul framme vid säsongsfinalen. Ett bra år är snart till ända och den lilla mysbanan befäster sin topposition. Knappt någon straffar Rättvikstravet vad gäller omsättning per lopp, grundbelopp och nettoprispengar räknat mellan landets småbanor.

Leif Witasp kommer att hyllas för sitt 15:e championat och ytterligare festliga prisceremonier är att vänta.

Programmet blev tyvärr sämre än vad vi erhållit tidigare i december, och det är nog så att många valt att fira jul även denna annandag.

Snabbloppet för varmblod bjuder i alla fall en liten aptitretare i duellen mellan Carl Otto och Texido. Tar Carl Otto in sitt tillägg...?

Kristallpriset för kallblod har samlat fina trion Labbesvarten, Egil Tabac och Calle S.R. Och här blir det en spännande fight i kampen om första prisets 20 000 kronor.

John Dahlman och Fredrik Linder är två nyckelkuskar som vardera har två tipsettor att förvalta. John kan vinna de båda första loppen med i tur och ordning Trollsa och Iza Scott, innan Fredrik avslutar annadagstravet med att sätta dit Västerbo Mamarazzi och Lind Moons Gallant i slutet av tävlingsdagen.

PER-ÅKE GRANLUND

Mer läsning

Annons