Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Antonio möter "masar

Annons

Hans engelska lag Poole möter Swindon på Pooles hemmabana. Och det blir en riktig Mas-uppgörelse då både Leigh Adams och Sebastian Aldén återfinns i Swindon.

-Det är en ren träningsmatch. Men det ska bli skönt att få känna på tävlingstempot och de andra förarna, förklarar Antonio.

För snart börjar också det riktiga allvaret. På tisdag inleds seriesäsongen. För Antonios och Pooles del handlar det om bortamatch mot Essex i en tv-sänd match i den engelska högstaligan.

Antonio har varit i England i en veckas tid:

- Jag har tränat på för fullt och kört i fem dagar. Det känns bara bra och rullar på fint. Även om det kanske inte går så fort än som det ska.

- Det är skönt att vara här i England och få lite ordning och reda på grejorna inför säsongsstarten. Jag har också haft tillfälle att träffa lite folk och mina sponsorer här, tillägger han.

Antonio har inte bara tränat på banan i Poole utan också testat några andra engelska banor.

Han har också hunnit med att se sina lagkamrater, däribland forne Masen Bjarne Pedersen, Ryan Sullivan och Matej Ferjan, i Poole träna.

- Det var bra fart på samtliga och vi har ett mycket starkt lag den här säsongen.

Poole är försvarande mästare i England och givetvis hoppas Antonio på att klubben ska kunna försvara sin titel:

-Men flera av de andra lagen har förstärkt och ser riktigt svåra ut. Jag tror i alla fall på ett roligt år och att vi ska kunna bjuda bra motstånd.

Den 26 april är det dags för elitseriepremiär i Sverige för Antonio och Masarna med bortamatch mot Vargarna i Norrköping.

Innan dess ska Antonio ha hunnit med att också köra någon tävling på svensk mark:

- Det blir någon öppen tävling eller också Masarnas träningsmatch mot Smederna. Det gäller att se till så att den svenska utrustningen fungerar också, konstaterar Antonio.

BENGT KARLSSON

Mer läsning

Annons