Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu en tung förlust

Annons

- Trots förlusten tycker jag vi gör en bättre insats i denna matchen, än den slutspelsmatchen vi spelade tidigare i veckan, menar ledare Michael de Wit.

- Vi inleder matchen mot Stockholm på bästa sätt. Vi vågar hålla i bollen och har en bra organisation i laget och vårt spel, säger Michael.?

Men dalalagets lovande öppning fick ett tvärt slut redan efter 15 minuter, när de drabbades av en utvisning och tvingades spela resten av matchen med en man kort på plan.??

Utvisningen präglade sedan hela matchen och låg till grund för att Stockholm till slut kunde bärga segern. Och en olycka kommer ju sällan ensam. På den efterföljande frisparken, efter utvisningen, kunde stockholmarna ta ledningen med ett välriktat skott. ?

Dalalaget stuvades om en del efter utvisningen och bland annat fick talangfulle Andreas Lindvall komma in. Andreas som fick en smäll på ett knät i dalalagets första match, men nu var så gott som återställt. Dock kunde inte Falu FK:spelaren eller hela maslaget göra något åt Stockholmslagets dominans i första halvlek och i början på andra halvlek, när stockholmarna kunde utöka ledningen till 4-0.

- Vi möter ett riktigt bra lag och utvisningen präglade tyvärr hela matchen. Jag tycker dock vi står upp bra och skapar en hel del chanser, säger ledare de Wit, som gärna plussar för mittfältarna Simon Berglund och Daniel Carlsson.

Mer läsning

Annons