Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu en Aspeboda-förlust

Annons

Aspeboda inkasserade sin nionde förlust för säsongen när laget föll mot Bullermyren i den sista matchen innan sommaruppehållet.

Därmed har Aspeboda fortfarande ingen seger och bara två poäng när höstsäsongen startar.

En närmast hopplös uppgift då Dalarnas division 3-lag har det tungt och det därmed riskerar ramla ur fler lag än två ur fyran.

- Vi har insett att det blir svårt att hänga kvar, eftersom det kan bli fyra lag som ramlar ur, men vi ska träna upp oss under uppehållet och ta en match i taget i höst, säger Aspebodas tränare, Jonas Björkman.

I första halvlek mot Bullermyren höll Aspeboda spelet väl uppe, men hade i en chansfattig halvlek svårt att få till det när de närmade sig straffområdet.

I andra halvlek hade Aspebodas Anders Koij ett stolpskott efter en kvarts spel, men i stället för hemmamål var det gästernas Jan-Erik Norgren som kunde göra 0-1 ett par minuter senare. En stund senare spädde Magnus Nilsson på med 0-2 och då var Aspeboda ett slaget lag.

Aspeboda gick ner på en trebackslinje och skapade även en del chanser framåt.

Bakåt blev det dock stora ytor och med bättre skärpa hade Bullermyren gjort ytterligare något mål.

Bäst i Aspeboda var målvakten Peter Johansen och Andreas Palmkvist. I Bullermyren plussar vi för Patrik Johannesson och Mattias Rosvall.

ASPEBODA-BULLERMYREN 0-2 (0-0)

Målen: 0-1 Jan-Erik Norgren, 0-2 Magnus Nilsson.

THOMAS LIND

Mer läsning

Annons