Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åke stannar i Björbo

Annons

Åke Lilljebjörn, som förde upp Björbo IF till spel i division 2 västra den här säsongen, fortsätter sitt tränaruppdrag i Björbo.

- Det känns jätteskönt att Åke vill fortsätta hos oss. Vi trivades bra med honom under förra säsongen och han har en stor del i att vi lyckades klara en plats i division 2 den kommande säsongen, säger Bengt-Åke Pers, sportansvarig och barmarkstränare för Björbolaget.

Det blir en tuff uppgift för den lilla Västerdalsklubben att ta sig an motståndarna i "nya" tvåan. Men beredskapen inför de nya uppgifterna är god.

- Vi diskuterar med några intressanta nyförvärv, både "återvändare" och helt nya killar, säger Bengr-Åke, som dock betonar att inget ännu är klart.

Samtidigt som laget rustas inför vintern, fullföljer kommunen isoleringen av ishallen under sommarvilan. När verksamheten sätter fart i höst, har därför Björbo IF en komplett utrustad ishall att ta i bruk.

- Isoleringen av ishallen innebär att vi kan inleda planeringen för turneringar och hockeyskola under sommar- och höst. Något som varit omöjligt när hallen saknat isolering, säger Berndt Eriksson i klubbledningen.

Mer läsning

Annons