Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

0-0 på "Koppis"

Annons

- Det är ju så, det är målen som räknas. De kom hit för att spela 0-0 och vi var inte riktigt taggade, säger BS-tränaren Stefan Ek.

Försvaret har nu släppt in 14 mål på lika många matcher, men att Falu BS - som gjort flest mål av alla lag i alla division 2-serier - gick mållösa från en match var en sensation.

Det har inte inträffat sedan i maj då laget åkte ur svenska cupen för damer.

Båda lagen skapade lika lite, men BS fick fler chanser. Ett par hyfsade BS-chanser i första halvlek, och en handfull i andra var ändå allt som hade hänt när matchen var slut.

En riktigt tråkig match för publiken.

- De spelade smart och tufft och när vi väl fick bra lägen var vi stressade, visade inget tålamod och avslutade i helt fel lägen, konstaterar Stefan Ek.

Den bästa målchansen som Falu BS borde haft fick de aldrig. Fanny Lövgren rann igenom och fälldes i straffområdet, men domaren lät spelet gå.

- Det var en solklar straff till oss som han missade, men det är ändå han som dömer, så det är bara att släppa det och gå vidare.

- I en sådan här match, när vi möter ett lag som inte vill anfalla, bör vi ändå kunna göra ett mål och på så sätt vinna matchen. Vi skapar tillräckligt för det, säger Ek.

Nära var det också knappt två minuter från slutet då Linda Csagola bröt in från kanten och sköt i ribbans underkant och ut.

Ingen i BS förtjänar något beröm sett över hela matchen. Några jobbade, andra inte. Emellanåt fanns det spelare som glimtade till med bra prestationer, men alla bör rannsaka sig själva efter det här.

- Alla kan bättre och det ska vi visa nästa helg, då är det ny match, avslutar Stefan Ek.

FALU BS D-QBIK

0-0

Hörnor: 8-0 (5-0).

Varning, QBIK: Alexandra Grafman.

Domare: Peter Svedin, Borlänge.

Publik: 71.

RONNIE CARLSSON

Mer läsning

Annons