Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Spöken fyllde Kulturhuset

På onsdagskvällen var det ovanligt läskigt att besöka Kulturhuset i Vansbro, då arrangerades en Halloween fest för barn.
Det var en hel del aktiviteter under kvällen, bland annat lekar och tävlingar, men även dans och musik.

Det har blivit lite av en tradition att Yasin Gyltepe arrangerar en Halloweenfest i Kulturhuset Vansbro.

– Vi har delat upp det i två delar, först på kvällen är det för de som går i de tre lägsta klasserna i skolan och sedan följer ett arrangemang för de som går från fjärde till sjunde klass, berättar Yasin Gyltepe.

Under kvällen var det ett hundratal besökare sammantaget vid de två tillfällena. För att göra det lite extra spännande var lokalen lite mörkare än vanligt och Gyltepe hade ordnat med lite speciell ljussättning för att det skulle bli riktigt spöklikt.

Hjälp med att sköta musiken och arrangera olika tävlingar hade han av några elever från gymnasieskolan. De fick bland annat agera domare i olika tävlingar och priserna för de som vann var att de fick välja vilket läskigt godis som helst från kiosken.