Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sopranos sköter soporna

Alla som sett tv-serien Sopranos vet att Tony Sopranos gangsterfamilj tjänar sina pengar på att ta betalt för sophämtning som inte genomförs. Sopranos finns nu i Gagnef!

I dag fick jag en faktura på 980 kronor för mina två fastigheter i Skallbergets fäbodar. Jag har valt alternativet att ta med avfall hem, till Falun, där jag redan betalar för hämtning av mina sopor. Dessutom finns det ingen soptunna i Skallbergets fäbodar(!), så det går inte ens att slänga sopor där.

Under de 55 år jag har varit där har jag alltid tagit med soporna hem. Nu ska Gagnefs kommun ha 980 kronor av mig utan att de har gjort någonting annat än att skicka en faktura till mig. I sann gangsteranda har de bildat ett bulvanbolag som de gömmer sig bakom. Det som Gagnefs kommun nu gör är inget annat än gangsterfasoner och stötande mot allt vad rättskänsla heter. I andra länder, rättsstater, skulle de som hittat på detta hamna i fängelse, där hör de hemma!

En som har ledsnat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare