Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Somrarna i hemtjänsten blir bara värre

Borlänge kommun, hur tänker ni? Somrarna i hemtjänsten blir bara värre och värre för varje år, vi blir lovade efter varje sommar att nästa blir bättre. Jo men tjena!! De har bara blivit sämre för varje år!! Ni tar in personal som inte är ett dugg intresserad av att jobba inom äldreomsorgen, Och de flesta av de nya vikarierna kan varken prata, skriva eller läsa, något som är väldigt viktigt i vårt jobb. Men våra äldre verkar inte vara värde nått? De är dem som byggt upp vårt samhälle!! Borde inte de få de bra sina sista år?

Vi som ordinarie personal och många duktiga vikarier sliter arselet av oss, sover inte på nätterna, för att man ligger och tänker på hur nästkommande arbetsdag ska se ut. Finns inte heller vikarier att ta ut när någon är hemma och är sjuk, så ofta får vi gå kort eller i värsta fall bli utbeordrad på kanske vår enda lediga dag.

Är inte vi som personal eller våra brukare värda ett skit? Kommunens jäkla prat om värdegrund är bara rappakalja. Den följs inte, Det är bara på papper. Politikerna borde komma ut och byta jobb med oss minst en vecka och se hur vi har det!

Ett gäng trött hemtjänstpersonal

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare