Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sommar på Harnäsgården trots allt

Harnäsgården, Högbergskyrkans sommargård, brukar vara full av aktivitet från mitten av juni till slutet av sommaren. Även i år blir det vissa aktiviteter, den första sommarandakten hålls redan på söndag.

Som det mesta annat i vårt samhälle denna sommar påverkas verksamheten på Harnäsgården. Det blir inte några sommarkvällar vid Harnäsgården på lördagar som hör till det traditionella sommarutbudet. Harnäsgården är en liten lokal och ger inte förutsättningar att följa de rekommendationer som finns.

Glädjande är att välkomna barn, ungdomar och familjer till ”Öppen Gård” onsdagar, 18.30 från 24 juni och hela juli. Utomhusaktiviteter som bollspel, tipspromenad med mera erbjuds. Ta med eget fika. Varannan söndag klockan 18 från den 21 juni kan den som vill höja sin ”PULS” komma till Harnäsgården där det då blir olika träningsaktiviteter.

Högbergskyrkan har en sommarandakt varannan söndag klockan 11 i kyrkan från den 14 juni för den som inte tillhör riskgrupp och med avstånd mellan deltagarna. Andakten kan också ses via Högbergskyrkans hemsida. Mer nformation finns på hemsidan.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel