Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Solveig Rosén avtackades som ordförande

Annons

Hon har haft detta uppdrag de senaste fem åren och avgick nu då hon vill ägna sin tid en del andra intressen hon har bland annat konst och hantverk. Hon avtackades med blommor och presenter och erhöll också Rädda Barnens förtjänsttecken i form av en silvernål. Och vice ordföranden i Rädda Barnen i Malung Margaretha Enders uttryckte de förtjäntsfulla insatser som Solveig Rosén har bidragit med för Rädda Barnens verksamhet.

Genom olika insamlingar under året som gått har Rädda Barnens lokalavdelning kunnat leverera in 40.535 kronor till riksförbundet och i en viljeinriktining som årsmötet ställde sig bakom betonade man bland annat insamlingsverksamheten och särskilt betonar man samarbete med skolorna i ett antal aktuella problemställningar som mobbing, flyktingfrågor, droger och där ansvar och inflytande av ungdomar ingår.

Vid årsmötet valdes Britt Stig Arvidsson till ny ordförande och de övriga ledamöterna i styrelsen är Margareta Enders, vice ordförande, Ulla Öst, sekreterare, Margareta Alenius, kassör, Mona Axelsson, Margareta Magnil-Nääs, Karin Söderbäck och Lilian Hedström. Till valberedning utsågs Lars Björlin, Solveig Rosén och Monica Järnspets.

Mer läsning

Annons