Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snart öppnar sig en god värld

Vi alla har, djupt inom oss, den latenta vetskapen om att vi en dag kommer att få uppleva en befrielse när den mörka dualistiska tiden på jorden är över. Under tidens gång har vi lärt oss väldigt mycket av livet och vi har upplevt exakt de svårigheter som vi beslutade om innan vi föddes.

Men i dag kanske vi tycker att vi borde ha gett oss själva ett lättare liv än de problem som vi i dag har, men då måste vi förstå, att nu, här i den fysiska kroppen, har vi inte den klarsyntheten att göra det bästa valet, men det hade vi då, på den andra sidan. Och vi ska veta att vi inte skulle ha kommit så här långt i vår utveckling om vi inte hade mött våra svårigheter.

Men snart är vi framme vid mållinjen och då kommer vi att slippa de problem som den mörka tiden har burit med sig. Snart kommer en vacker och god värld att öppna sig för oss och det kommer att vara en fantastisk upplevelse som gör att vi genast kommer att glömma allt vårt slit som vi har haft under vårt liv på jorden.

Erik Wiklund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare