Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Smilla borta från Baggarvet

Långhårskatten Smilla, som för ett år sedan fick ett nytt hem i Baggarvet, är spårlöst borta sedan en dryg vecka tillbaka.

Annons

Smilla försvann i samband med att matte Anna-Lena Holmgren reste bort. Hon var dock inte ensam hemma utan Anna-Lenas mamma fanns där hela tiden.

Smilla var en hittekatt från Vikarbyn, som via Pias blogg fick ett nytt hem i Baggarvet, Bjursås. Allt har gått bra fram till nu, när hon försvann samtidigt som matte Anna-Lena reste bort några dagar.

Smilla är grå/brun/svart mönstrad kastrerad och öronmärkt. Rapporter från Dössberget, några kilometer bort, gör gällande att Smilla setts där för bara några dagar sedan.

Matte Anna-Lena och kattkompisen Edit är båda lika ledsna, och har letat förtvivlat hela helgen. Anna-Lena vägdjar nutill borende i området att hålla ögonen öppna och höra av sig om Smilla dyker upp.

Matte Anna-Lena nås på 070-372 84 90 och hennes mamma Sonja Holmgren på 023-500 53.