Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Smilla borta från Baggarvet

Långhårskatten Smilla, som för ett år sedan fick ett nytt hem i Baggarvet, är spårlöst borta sedan en dryg vecka tillbaka.

Smilla försvann i samband med att matte Anna-Lena Holmgren reste bort. Hon var dock inte ensam hemma utan Anna-Lenas mamma fanns där hela tiden.

Smilla var en hittekatt från Vikarbyn, som via Pias blogg fick ett nytt hem i Baggarvet, Bjursås. Allt har gått bra fram till nu, när hon försvann samtidigt som matte Anna-Lena reste bort några dagar.

Smilla är grå/brun/svart mönstrad kastrerad och öronmärkt. Rapporter från Dössberget, några kilometer bort, gör gällande att Smilla setts där för bara några dagar sedan.

Matte Anna-Lena och kattkompisen Edit är båda lika ledsna, och har letat förtvivlat hela helgen. Anna-Lena vägdjar nutill borende i området att hålla ögonen öppna och höra av sig om Smilla dyker upp.

Matte Anna-Lena nås på 070-372 84 90 och hennes mamma Sonja Holmgren på 023-500 53.