Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Smågrisar som blev elefanter

Visst har Gahnshag och Rosén köpt grisen i säcken, det vill säga Skid-VM. När grisen blev för stor gjorde man om den till en massa smågrisar, det vill säga VM-bolaget, Beyond skiing fondation AB och Lugnetbolaget.

Men det visade sig inte vara några smågrisar utan stora elefanter som skulle komma att kosta skattebetalarna 100-tals miljoner. Lugnetbolagets två stora vita elefanter kommer att kosta minst 110 miljoner och de små vita elefanterna 27 miljoner.

Sen behövdes ett nytt resecenter inför Skid-VM och man har redan räknat fel på 51 miljoner. Grishandeln kommer säkert att kosta 1 000 miljoner innan VM-cirkusen har börjat och grekekonomin i Falun har bytt namn till Falu grisekonomi.

Hur var det med löftet att Skid-VM inte skulle kosta skattebetalarna någonting? Tystnaden från (V) är total trots att man lovat att samarbetet med (S) skulle upphöra om VM-budgeten överskred 80 miljoner. Tomt prat som vanligt från den kanten, eller är det stopp nu, Daniel?

Sture

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare