Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Slutsålt när stjärnan debuterar

Det är högtryck i FM Mattsson Arena när NHL-stjärnan Anže Kopitar gör debut i matchen mellan Mora IK och Djurgården i kväll.

Anže Kopitar tränade med Mora IK för första gången i går. Stjärnan kommer spela som nummer 11. Det är samma nummer som han har i Los Angeles Kings.

Patric Werner vill inte avslöja hur han ska använda superstjärnan och mot Djurgården.
– Ja du, det tänker jag inte tala om. Jag vill inte ge Djurgården någon information om det, uppgav Werner vid presskonferensen i torsdags.


Kvällens förstärkning kommer säkert att behövas i Mora efter två raka förluster, senast i onsdags då Mora åkte på en rejäl smäll med 1-4 förlust mot Oskarshamn.


Dessutom är Alexander Hilmersson, Patrik Andersson och Ervins Mustukovs är skadade och kommer inte att spela ikväll. Ett frågetecken fanns också in i det sista för Johan Alcén.


4500 åskådare får plats i FM Mattsson Arena och mycket tyder på att kvällens match kommer att bli slutsålt. Redan i går fanns bara ett fåtal sittplatsbiljetter kvar.