Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Slutsålt när stjärnan debuterar

Det är högtryck i FM Mattsson Arena när NHL-stjärnan Anže Kopitar gör debut i matchen mellan Mora IK och Djurgården i kväll.

Annons

Anže Kopitar tränade med Mora IK för första gången i går. Stjärnan kommer spela som nummer 11. Det är samma nummer som han har i Los Angeles Kings.

Patric Werner vill inte avslöja hur han ska använda superstjärnan och mot Djurgården.
– Ja du, det tänker jag inte tala om. Jag vill inte ge Djurgården någon information om det, uppgav Werner vid presskonferensen i torsdags.


Kvällens förstärkning kommer säkert att behövas i Mora efter två raka förluster, senast i onsdags då Mora åkte på en rejäl smäll med 1-4 förlust mot Oskarshamn.


Dessutom är Alexander Hilmersson, Patrik Andersson och Ervins Mustukovs är skadade och kommer inte att spela ikväll. Ett frågetecken fanns också in i det sista för Johan Alcén.


4500 åskådare får plats i FM Mattsson Arena och mycket tyder på att kvällens match kommer att bli slutsålt. Redan i går fanns bara ett fåtal sittplatsbiljetter kvar.