Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sluta mumla, Stefan Löfven!

Annons

Tala om var vi Socialdemokrater står i frågan om vår syn på uttag av skattepengar ur vård, omsorg och skola. Ska vi Socialdemokrater som parti tillåta att någon, företag eller enskild tar ur skattepengar ur nämnda verksamheter?

Vi har som parti slagits för vård, omsorg och skola och det tycker jag att vi ska fortsätta att göra. De pengar som man drar in, genom smartare sätt att arbeta, genom att arbeta mera, bättre lokaler och så vidare, ska gå tillbaka till verksamheten för högre lön, större personaltäthet, bättre materiel, mer forskning. Dessa besparingar och skattepengar (våra gemensamma pengar) ska inte gå till vinster/utdelning till aktieägare.

Löfven har ett unikt tillfälle att tala om var vi står som parti, använd den möjligheten. Vi vet alla vad Högern/Moderaterna har stått för under år. Ska vi Socialdemokrater med Stefan Lövén som partiledare alliera oss med Högern? Nej, anser jag, och jag hoppas att högerkrafterna inom partiet också instämmer i det.

Per-Arne Leck

Socialdemokraterna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare