Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SLIK Snipers pressade svenska mästarna i inlinehockey.

SLIK Snipers var nära spöa svenska mästarna i inlinehockey i Köping i helgen.

SLIK unga inlinehockeylag fick en sen återbudsplats i Europa-League-kvalet för seniorer som avgjordes i Köping under helgen. Selja-Långlets IK med ett rent juniorlag var beredda på att bli rejält uppläxade av framförallt Köping som är regerande svenska mästare med fem landslagsmän i laget.

Det började inte så bra för SLIK som låg under med 5-1, men vände och var endast 9 sekunder från en seger då man ledde med 7-6. Matchen slutade 7-7. De två andra matcherna slutade med två klara vinster mot Karlstad med 8-3 och 12-4 över Valbo. Kul för ledarna coach Torbjörn ”Toto” Vestling och Mats Björkman som sidekick.

Toto har i två år jobbat hårt med detta unga lag under många träningar på SLIK Arena vid Selja-Långlets bygdegård. I laget spelade Gabriel Westling, Adam Helldén, Isak Garvfé, Gabriel Fridh, Felix Dahlström, Andreas Mårten. Alle Hård Af Segerstad, Filip Björkman och Isak Lindkvist som sista utpost.

På lördag den 4 juli väntar spännande returmatcher återigen i Köping.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel