Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Våravslutning med Trio Fobi

/
  • Trio Fobi svarade för underhållningen vid det sista mötet för säsongen hos SPF Tuna-Säter.

SPF Seniorerna Tuna-Säters månadsmöte som avslutade vårsäsongen hölls i Gustafs församlingsgård.

Annons

Gunnar Olsson hälsade alla välkomna och han vände sig med ett extra varmt välkommen till Trio Fobi. De har varit bokade för att komma och underhålla vid två tillfällen tidigare, men av olika orsaker varit tvungna att ställa in.

Gunnar började därefter att berätta lite om det som komma skall under hösten eftersom styrelsen nu börjat arbeta med att sammanställa det nya programmet. Han fortsatte sedan med att ge ord åt en del tankar och funderingar om världsläget och samhällsklimatet.

Det hela utmynnade i att han berättade att det skulle bli kosläpp på gården om några dagar, men han kände en viss oro för att djurrättsaktivister skulle dyka upp och att det då skulle kunna uppstå motsättningar och mindre trevliga situationer.

Heinz Richard berättade om KPR i Säter och en konferens som berörde KPR och den verksamhet som bedrivs där. Han framhöll hur betydelsefullt KPR var för att kunna framföra pensionärernas åsikter och ta vara på deras rättigheter.

Man har en ny reseansvarig i föreningen, Laila Andersson, och hon fick nu tillfälle att berätta om några resor hon planerade i sluter av sommaren och i början på hösten.

Trio Fobi drog därefter igång och spelade och sjöng. Repertoaren var stor och skiftande och de hann med många glada och fina melodier fyllda av minnen, innan det blev dags för kaffe och smörgås och lottdragning samt efterföljande prisutdelning.

För Gunnar Olsson återstod det bara att tacka alla som kommit till Gustafs och gjort denna eftermiddag så fylld av glädje och gemenskap.

Anna Fryk

Mer läsning

Annons