Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Välbesökt årsmöte för SPF Tuna-Säter

/
  • Orionkören underhöll med fin stämd sång vid SPF Tuna-Säters årsmöte i Torsångs församlingshem.
  • Trots dåligt väglag hade 100-talet medlemmar slutit upp till mötet.

SPF Seniorerna Tuna-Säter har hållit årsmöte.

Annons

Trots underkylt regn och halt väglag hade ett 100-tal medlemmar letat sig till Torsångs församlingsgård där man möttes av glädje och värme. Vice ordföranden Heinz Richard inledde med att spela "Kyrílåt" av Arne Modén på munspel. Därefter följde parentation, ett ljus tändes och en tyst minut hölls till minnet av under året avlidna medlemmar. Orionkören sjöng sedan "Må din väg gå dig till mötes" och fortsatte så med ytterligare några vackra och finstämda melodier. 

Även i år var det Åke Örjes som höll i ordförandeklubban under årsmötet och lätt, snabbt och säkert lotsades mötesdeltagarna genom dagordningen och han gjorde det med en och annan humoristisk anmärkning.

Denna gång var det endast en, Agneta Alm, som valdes in som ny ledamot i styrelsen. De övriga medlemmarna ì styrelsen är Gunnar Olsson, Birgitta Thurin, Anna Fryk, Aina Eriksson, Margareta Örjes, Inger Hellberg, Anita Holm, Lars Eriksson och Bruno Nilsson. Gunnar Olsson omvaldes till ordförande. Vid årsmötets avslutning överräckte Gunnar Olsson en vacker röd ros till de medlemmar som avgått från sina uppdrag.

Efter kaffe, semlor och muntert samspråk fördelades lotterivinster och Inger Hellberg informerade om vad som tagits upp vid senaste KPR-mötet i Borlänge. Slutligen satte kören Orion med sköna toner punkt för årsmötet med "Nu går sista visan".

Anna Fryk

Mer läsning

Annons