Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Mora och Grycksbo på gemensam färd

/
  • PRO-föreningarna i Mora och Grycksbo genomförde under april en gemensam resa där en kryssning med Cinderella var höjdpunkten.

Under april reste ett gäng glada PRO-medlemmar från såväl Mora som Grycksbo på en gemensam kryssning med fartyget Cinderella.

Annons

I strålande sol åkte vi till Stockholm för att kryssa med Cinderella, Stora Daldansen, en årlig återkommande kryssning för oss pensionärer. Ett annorlunda välkomnande med extra  underhållning som vi tycker är trevligt.

Extra roligt var att vi i år delade buss med PRO Grycksbo. Hoppas det kan passa fler gånger. Kryssningen var som vanligen behaglig, att sakta glida genom den svenska skärgården, en upplevelse som uppskattas av många, man njuter. Njuta kan man av den goda maten oavsett om man väljer buffé eller att gå till dukat bord och bli uppassad av trevlig serveringspersonal.

Det enda som inte var så roligt är att det behövs ID-kontrollen tack vara den terrorattack som tidigare hänt i Stockholm något som känns olustigt, man får sig en tankeställare.

Hemfärden gick också i solsken med nöjda PRO-resenärer.

Inger Borg

Mer läsning

Annons