Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lage Mattsson

Annons

Vår älskade pappa Lage Mattsson fick den 30 augusti hembud. Efter nittio långa, men otroligt innehållsrika år fick vår pappa gå till sitt himmelska hem.

Pappa levde ett aktivt och rikt liv tillsammans med oss som familj men också bland alla sina vänner. Han ägde en livsglädje som smittade av sig på alla i hans närhet.

Han ställde alltid upp för alla som behövde hans råd och hjälp. Han var en lyssnare som få, vi barn kunde alltid komma till honom och få vägledning.

Under sitt verksamma liv i Hedemora arbetade han bland annat för Larsons Kemiska Tvätt, han var affärsman och under senare år skötte han även om en bensinmack.

Till hans favoritsysselsättningar hörde bland annat sömnad och matlagning. Han var medlem i Pingstförsamlingen i Hedemora där han verkade som kassör i många år, han var även söndagsskolföreståndare och med i styrelsen.

Vi barn vill tacka vår pappa för alla ljusa och glada minnen han gett oss. Han har varit en far som burit sin familj, hans starka och varma händer har hjälpt oss genom livet och det fanns ingenting som han inte kunde ordna. Vi tackar pappa Lage för all kärlek.

gm Christina

Mer läsning

Annons